Boreamed Oy

BoreaMed OY on suomalainen yritys, joka markkinoi ihon ja kivun hoitoon kehittämiään Boreas -tuotteita. Tunnetuin tuotteemme on vuonna 1946 markkinoille tullut Boreas jalkavoide. Kehitystyömme tavoite on hyödyntää hoitavia kasviöljyjä yhdistettynä korkealaatuisiin ja tunnetuihin tehoaineisiin.TIEDOSTAMMEKO JALKOJEN HOIDON TÄRKEYDEN?

Elämä on jalkojen päällä askeleita, seisomista, istumista. Rasitamme jalkojamme huomaamatta päivittäin. Boreas jalkojen hoitotuotteet on suunniteltu tätä silmällä pitäen, ne tarjoavat kokonaisvaltaisen ratkaisun.

POHJOINEN ILMASTO RASITTAA IHOAMME JATKUVASTI

Kuiva ilmaja toistuvat pesut varsinkin talviaikaan rasittavat käsiämme. Käsivoiteemme on suunniteltu siten, että se sopii kaikille ihotyypeille. Boreas käsivoiteen kasviöljyt ja kosteuttavat aineet antavat pitkäkestoisen suojan sekä kosteuttavan vaikutuksen.

KYLMÄGEELIT & KIPUGEELI

Kylmägeelit suunniteltiin alunperin lihas- ja nivelkipujen hoitoon, mutta nykyään niitä käytetään myös ennaltaehkäisevästi lihasrelaksantteina edistämään liikunnasta palautumista. Boreas kylmägeeli ja kipuvoide tarjoavat monipuolisen avun kivun hoitoon ja lihashuoltoon.

0
Yhteensä:0,00 €
    Ostoskori on tyhjä