Boreamed Oy

BoreaMed Oy on suomalainen yritys, joka myy ja markkinoi ihon ja kivun hoitoon kehittämiään Boreas-tuotteita. Boreas-tuoteperheeseen kuuluu monipuolinen valikoima erilaisia tuotteita, joista tunnetuin on vuonna 1946 lanseerattu Boreas-jalkavoide. Lisäksi valikoimastamme löytyy myös muita jalkojenhoitotuotteita, käsi- ja vartalovoide sekä kylmägeeli ja kipuvoide. 

Tuotteissa hyödynnämme hoitavia kasviöljyjä yhdistettynä korkealaatuisiin ja tunnettuihin tehoaineisiin. Pitkäjänteisen ja huolellisen kehitystyömme ansiosta pystymme tarjoamaan laadukkaita ja toimivia tuotteita, jotka täyttävät käyttäjien vaihtelevat tarpeet. 

Boreas-tuotteet on kehitetty pitämään huolta ihosi hyvinvoinnista.
POHJOLAN ILMASTO KOETTELEE IHOAMME

Talven kylmyys, kuiva ilma ja lämpötilavaihtelut rasittavat ihoamme. Boreas-tuotteet on suunniteltu tukemaan ihosi hyvinvointia kaikkina vuodenaikoina. Ne hoitavat, ravitsevat sekä suojaavat ihoasi ja sopivat kaikille ihotyypeille.

JALKOJEN HOIDON JA HYVINVOINNIN TÄRKEYS 

Elämä on jalkojen päällä. Päivittäin otetut askeleet, kävely ja seisominen rasittavat jalkojamme. Boreas-jalkojenhoitotuotteet tarjoavat kokonaisvaltaisen ratkaisun jalkojen hoitoon ja hyvinvoinnin ylläpitoon.


KYLMÄGEELI KIVUN HOIDOSSA

Alun perin kylmägeelit suunniteltiin lihas- ja nivelkipujen hoitoon. Nykyään niitä käytetään myös ennaltaehkäisevästi lihasrelaksantteina edistämään liikunnasta palautumista. Boreas kylmägeeli ja kipuvoide tarjoavat monipuolisen avun kivun hoitoon ja lihashuoltoon. 

0
Yhteensä:0,00 €
    Ostoskori on tyhjä