Yleiset sopimusehdot


1. Sopimuksen tekeminen ja tuotteiden toimittaminen

1.1 Verkkokaupan tuotteita myy BoreaMed Oy Y-tunnus 2252961-8. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yritysasiakkaille Suomeen.

1.2 Kun napsautat tilausvaiheen lopuksi painiketta "Lähetä tilaus", teet sitovan tilauksen ostoskorissasi olevista tuotteista. Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi tilauksesi rekisteröinnin jälkeen. Tilausvahvistuksessa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

1.3 Sitova sopimus syntyy joko hetkellä, jolloin lähetämme sinulle tilausvahvistuksen sähköpostitse, tai tilauksen toimitushetkellä sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aiemmin.

1.4 Huomaathan, että emme ole velvollisia toimittamaan tilaustasi, mikäli oma tavarantoimittajamme ei toimita meille tilauserää oikein tai ajallaan. Tämä edellyttäen, että olemme ilmoittaneet sinulle tilanteesta ilman aiheetonta viivytystä. Mikäli tuotetta ei ole saatavilla hyvitämme maksamasi hinnan ilman aiheetonta viivästystä.

1.5 Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.


2. Hinnat ja toimituskulut

2.1 Tuotteen kauppahinta määräytyy verkkokaupassa tilaushetkellä ilmoitetun hinnan mukaan. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2.2 Me vastaamme toimituskuluista yli 40 euroa maksavista tilauksista.

2.3 Alle 40 euron tilauksiin lisäämme 5 euron toimituskulun. Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä.


3. Toimitusaika

3.1 Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pyrimme toimittamaan tuotteet 4-7 arkipäivän sisällä tilauksen maksamisesta. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan asiakkaalle erikseen.


4. Maksaminen

4.1 Hyväksymme maksutavoiksi yleisimmät maksukortit. Maksaminen tapahtuu Stripe Oyj:n sivuston kautta.


5. Vaihto- ja palautusoikeus

5.1 Kuluttajaasiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

5.2 Palautetusta tuotteesta hyvitetään ainoastaan tuotteen hinta, ei toimituskulua.

5.3 Palautusoikeutta käyttääksesi sinun on ilmoitettava meille (Boreamed Oy, Eestinmalmi 7, 02280, Espoo) yksiselitteisellä ilmoituksella (esimerkiksi postitse, tai sähköpostilla) päätöksestäsi palauttaa tuote.

5.4 Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen. Palautamme maksun käyttäen samaa maksutapaa, jota käytit tilausta alun perin tehdessäsi, ellemme ole nimenomaisesti sopineet kanssasi toisin.

5.5 Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu virheellinen tai väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen yritys@boreas.fi.


6. Henkilötietojen käyttötarkoitus

6.1 Tietoja käsitellään sovittujen palvelujen tuottamiseen, palvelujen ja tuotteiden toimittamiseen asiakkaalle, tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen, laskutukseen, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.

6.2 Tietoja käytetään myös mainontaan, markkinointiin, suoramarkkinointiin ja markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille, viestinnän tunnistamistietoja kuitenkin vain asiakkaan suostumuksen nojalla. Asiakkaalla on oikeus kieltää hänelle kohdistettu suoramarkkinointi.

6.3 Viestintäpalvelun käyttämisessä tallentuvia viestinnän tunnistamistietoja käytetään ainoastaan sähköisen viestinnän tietosuojalain sallimiin tarkoituksiin.

6.4 Asiakkaan ja BoreaMed Oy:n väliset puhelut voidaan tallentaa esimerkiksi liiketapahtuman varmistamiseksi.


7. Tuotteiden säilyvyys

7.1 Tuotteiden säilyvyysaika ilmoitetaan tuotteen kyljessä. Kaikkien verkkokaupassa myytävien tuotteiden säilyvyys on vähintään 12 kuukautta tuotteen avaamisajankohdasta.

Lisätietoja tuotteiden säilyvyydestä tai säilytyksestä voi pyytää osoitteesta yritys@boreas.fi